Wednesday, January 12, 2011

FiTri KaWiN...

alhmdllh.. baru2 ni slmt dh adik kwn aku diijab kabulkan dgn psngan nye.. ms mjlis akad nikah nye aku n fmly xg pun sbb nye die buat waktu mlm n jauh plak tu.. bg aku yg de anak kecik ni xbapa minat nak jalan waktu mlm ni.. jd kiteorg cume pegi masa majlis sanding pd ari keesokan nye..

kite xpyh la buang masa dgn bebel je.. jd jom kite lyn gmbar je..

majlis dorg ni bertemakan warna KUNING & HITAM..

pengantin n pelamin...


eesya posing...






aku, hubby n eesya...


aku, adik aku, eesya n mak aku....


13 comments:

Mentari Muncul Lagi said...

ala..la.la tomei la eesya pakai gaun ngan head band ni..dah pandai posing dah skang ek

~HaiRiZaN~ said...

tq auntie ekim.. eesya blajar posing dr mama la.. hehehe..

Rizziela said...

ingatkan puteri mana tadi

~HaiRiZaN~ said...

hehehe.. puteri kpd mama n papa..

Ogy said...

sgt shomel le ur doterr....gerammm..

Anonymous said...

mcm kenal adik u tu..
cantik

~HaiRiZaN~ said...

yeke.. hehehe

Anonymous said...

Haah,die keja ke study lagi?
Rasa macam familiar..

~HaiRiZaN~ said...

study lg.. nie sapa ye?

Anonymous said...

mcm one of my colleague kat Petronas

~HaiRiZaN~ said...

o.. mke sama je kot.. heheh

Anonymous said...

tu laa..
i guess so..
pelanduk serupa kot..

~HaiRiZaN~ said...

(",)...