Friday, April 15, 2011

MaKaN FrEe, OnE uTaMa...

bile dok keje site ni.. keje nye asik mkn je.. kejap2 orang tu belanje.. kejap2 orang ni belanje.. boleh di katekan setiap minggu la.. murah rezeki la kot.. bile asik mkn je, pipi dan badan pun dah nak jadi bulat.. bak kate hubby aku, dah sama macam teletubis dah. heheh

oklah aku dah tak sempat nak taip panjang.. keje banyak ni.. jadi kite cuci mata dengan gambar2 je ye..

@ KeNNy RoGeRs...




 

@ NaNDoS ...


@ PaPPa RiCh

4 comments:

Rizziela said...

sedapnya..x ajak akak makan sekali pun

~HaiRiZaN~ said...

sori la kak.. jauh sangat nak ajak akak dtg cni.. lain kali saya balik hq la kite mkn ye..

Mentari Muncul Lagi said...

makan free makan free gak ler tapi jgn la sampai nak cut kos tepon opis pun tak der susah dan menyusahkan org jer la site korang nih...

~HaiRiZaN~ said...

Hahahah... masa ni la pentingnye akak.. miskol je...