Monday, July 11, 2011

WiTh NeW ToY.. LaDyBiRd

baru2 ni parkson dekat One Utama de wat sale utk barangan kanak2.. aku mest la tak ketinggalan sebab dah hari2 dok jalan dalam bangunan ni.. kalau stap ari lalu mau xtersinggah.. mule2 jenguk2 je.. lepas tu, belek harga.. last2 balik rumah termimpi2 lak.. mesti aleesya suke bende tu.. last2 masa keje sabtu aritu, aku pun terus cergas pegi belek skali lg..

kali ni aku dh xbeli baju lagi.. banyak sangat baju smpai tak terpakai nanti.. tunggu raye nantu je baru beli.. tibe2 insaf kejap..

nak tau ape aku beli? jeng jeng jeng...

v


v


v


v


v


v


v


v


v


tara...

nie die mainan baru bersama model nye..

xtau nk pgil ape mainan ni.. die boleh goyang depan n blakang mcm bouncer, de 4 button (abc, 123, and 2 lagu) dan de loceng dekat telinga n kaki die.. eesya suke sgt.. pndai die goyang sendri.. semua papa yg ajar die.. maklum la, kalau de brg baru kat rumah, papa org pertama yg test main.. nsbk bende ni kuat dan thn.. papa yg excited lebih.. hahaha


4 comments:

Jamiel said...

happy nye model tu

~HaiRiZaN~ said...

aah happy sbb dpt mainan baru.. heheh..

Mama Gee said...

ehhh bestnyaa mainan tu..aunty nk naik sama buleh? hehe

~HaiRiZaN~ said...

boleh aje.. lagi best la klo auntie nak join. hehe