Wednesday, November 3, 2010

KeJe..........

mgu ni n mgu lps keje aku byk btl.. jd dh byk ari aku kene blik malam je..maklum la xlm lg kan ari rye deepavali.. jd ade org dlm team aku nk cuti.. tu psl kne btungkus lumus siapkan sblm die cuti lama utk deepavali..

nasbk eesya mak n ayah aku yg jg.. klo org lain yg jg mau bising sbb aku asik blik lewat je.. bile aku smpai umah dlm kol 10pm lbh, eesya xtdo lg.. tgu mama die balik.. nmpk je aku, trus mrengek nk kt aku.. xnk berenggang langsung.. rindu la tu shari suntuk xjump.. smpai mlm plak tu..

dlm sbk2 wt keje smpat lg aku amik gmbr.. nsbk bos aku xmrh.. sporting la katekan.. jom kite layan..

 tgh pening dok pk ni..  adus...

 ketua elektrikal merangkap bos utk team kiteorg.. 
abg kerol tu fhm ke tidak ape encik samy ajar tu?...

 byk nye drawing nk kne stdy.. baru smpai lg..

 smbil bincang pun sbk nk ckp tel.. btl2 sbk ni encik samy..

 time afiq plak kne present keje die.. tgh glabah2 la tu.. 
tkut encik samy mrh.. heheh

 ni la team aku.. makin tmbem la aku.. tp timbang berat makin trun.. musykil btl..
dr kri, aku, abg kerol n encik samy

 ni plak lg sorg team aku.. afiq.. semua 4 org je.. 
yg lain2 kne wt utk pjek yg lain..

 ni gmbr aku tgh wt keje.. poyos je.. bkn blakun ni..
aku xkne present sbb aku kan org kuat encik samy.. jd kautim jela.. hehehe
afiq n abg kerol je kne present keje dorg..

afiq kne btl kan keje die yg kne komen ngan encik samy...


agak2 arni aku kne balik malam lg ke ha? jom kite pk...

4 comments:

Rizziela said...

Ha ha ..rajinnya mama eesya..

Account pun sama gak..balik lambat..sekarang ni tengah audit

~HaiRiZaN~ said...

hehehe... rjn tpkse nie..

Mentari Muncul Lagi said...

ni betui busy ka??? siap bole posing2 lagi hehehe...

~HaiRiZaN~ said...

mst la betui ni.. last2 baru la main2.. hehehe