Friday, February 25, 2011

CoReTaN...

Dah lama rasanye aku tak update blog ni.. maklumla sekarang nie aku sibuk sket dengan projek baru ni n tak lama lagi nak kne g site dah.. nak tau site mana? jawapan nye kat Jusco One Utama, Damansara yg dekat dengan Ikea tu.. jadi sebelum g site ni kene la bertungkus lumus siapkan design drawing.. nanti bile dekat site takdela menggelabah tak tentu pasal bile subcont nak buat keje.. 

Mesti korang pelik kan nak buat ape dengan Jusco nie kan.. yela kan dh xde pun.. sebenarnye Jusco ni nak buat renovation sket.. mungkin dah bosan kot dah bertahun2 tengok design tu je.. tu sebab nak tukar pandangan pulak.. heheh..

disebabkan sibuk dengan design drawing ni, aku pun dah mule blik keje lambat.. jadi masa untuk bersama eesya pun dah terhad.. malam pun sempat jumpa sekejap pastu terus tido.. tak sempat nak main2 macam selalu.. cume cuti hujung minggu je sempat la bermanje2 dengan eesya.. 

eesya pun sekarang semakin manje.. nak sentiase aku duduk dengan die.. ni yang membuatkan aku sentiase tak sabar2 nak balik rumah.. 

okla jom layan gmbr eesya time cuti2 hujung minggu dengan aku

WAKTU SIANG...




WAKTU MALAM...
 


3 comments:

Mentari Muncul Lagi said...

Esya pegang sikat tu nak sikat rambut ek..pandai ker sikat sendirik hehehehe..

~HaiRiZaN~ said...

tak pandai sangat la auntie.. macam mana nak pandai, rambut pun xde sangat.. heheheh

Mentari Muncul Lagi said...

tak pe janji pandai posing hahahahha